Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 

Jäähallin korjaustyöt alkaneet

Kouvolan jäähallilla on alkanut pihakannen ja pääsisäänkäynnin korjaustyöt, jotka vaikuttavat laajasti useiden urheiluseurojen, yhdistyksien kuin tapahtumienkin järjestelyihin. Korjaustyötjatkuvat lokakuun alkupäiviin asti.

Sisäänkäynneistä, kiinnioloista ja kulkureiteistä on tehty opaskartat. Jäähalli on auki normaalisti koko työmaan ajan, sisäänkäynnit B, C ja D palvelevat normaalisti, mutta työmaa vaikuttaa sisäänkäynnin A ja pääsisäänkäynnin käytettävyyteen. Työmaa vaikuttaa myö pihakannen alapuolisten tilojen käytettävyyteen, paini- ja voimailusalin kiinniolot on pyritty minimoimaan.

Pihakannen uusiminen vaikuttaa myös viereisten alueiden käytettävyyteen. Sääsuojateltan tukirakenteet ulottuvat niin pesäpallokentän maakatsomolle kuin keskusurheilukentän katsomoon. Muun muassa KPL:n terassia on muokattu pihakannen kunnostustyöstä johtuen.

Samoin Susien kioski on siirretty lähemmäs Ässätornia.

Pihakansi avataan koko alueeltaan. Pihakannesta puretaan asfaltti, eristekerrokset aina kantavaan laatastoon asti. Tilalle tulee uudet eristekerrokset sekä pihakiveys.

Myös pääsisäänkäynnin märkä lattia pitää avata ja rakentaa uudelleen. Pääsisäänkäynti on kokonaan pois käytöstä koko työmaan ajan.

 
   

 

 

 

Etusivulle

 

 

Elimäen Sanomat