Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 

Keskustan virkistysalueita kehitetään

Urheilupuisto on Kouvolan urheilukaupunkimaineen kulmakivi ja yksi Kouvolan keskustan helmistä. Myös Mielakan laskettelukeskus on keskeisen sijaintinsa vuoksi ainutlaatuinen Suomessa. Kesällä käynnistyvä virkistysalueiden kehittämissuunnitelma tähtää keskustan ja sen tuntumassa olevien virkistysalueiden potentiaalin täysimittaiseen hyödyntämiseen.

Urheilupuisto-Palomäen ja Mielakan lisäksi suunnitelmassa tarkastellaan Sarkolan urheilupuistoa sekä Haanojan ja Pappikallion virkistysalueita. Alueilla on jo nykyisin paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon mutta paine niiden kehittämiseksi ja uusien toimintojen sijoittamiseksi on kasvanut.

Tämän vuoksi on Kouvolan kaupungilla tekeillä kehittämissuunnitelma, jossa selvitetään virkistysalueiden nykytilaa, rakenteellisia ja liiketoiminnallisia mahdollisuuksia sekä arvioidaan kehittämisen vaikutuksia. Suunnittelun tavoitteena on lisätä liikunnan ja virkistyksen monimuotoisuutta säilyttäen kuitenkin mm. alueiden luonto- ja kaupunkikuvalliset arvot. Lisäksi tavoitteena on parantaa alueiden saavutettavuutta ja ympärivuotista käyttöä.

Virkistysalueiden käyttäjillä on mahdollisuus osallistua suunnitteluun vastaamalla kyselyyn. Kysely on avoinna 3.6. asti osoitteessa www.kouvola.fi/keskustankehittaminen.

 
 

 

 

 

 

 

 

Etusivulle

 

Elimäen Sanomat