Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 

Ysiluokille kulttuurikortit

TUNNE-ryhmä jakaa syksyllä vajaa tuhat K9-korttia kouvolalaisiin peruskouluihin.

Henkilökohtaisella kulttuurikortilla 9-luokkalainen pääsee lukuisiin Tunne ryhmän järjestämiin kulttuuritapahtumiin ilmaiseksi. K9-kortti toimii lippuna konserteissa, teatterinäytöksissä, kulttuuri- ja taidetapahtumissa sekä museoissa.

Korttiedun saa tilaisuuksissa, joita järjestävät TUNNE-ryhmän jäsenet: Kouvolan teatteri, Kymi Sinfonietta, Pohjois-Kymen musiikkiopisto, kaupungin kulttuuritalot, Poikilo-museot sekä kirjastot ja Kulttuurikasvatus että kansalaisopisto. Tarjolla on elämyksiä korville ja silmille näytelmien, konserttien, tanssin, näyttelyiden ja kulttuuri- ja taidetapahtumien muodossa.

Vähintään seitsemän merkintää kulttuuritapahtumista K9-korttiinsa keränneet ysit voivat lunastaa itselleen kultakortin, jolla tapahtumiin pääsee ilmaiseksi vielä syksyllä vuoden loppuun 2018.

Seitsemällä merkillä varustetun K9-kortin voiaihtaa kultakortiksi Kouvolan pääkirjastossa ottamalla yhteyttä kulttuurikasvatuskoordinaattoriin jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi puhelin 020 615 8591.

TUNNE on kouvolalainen kulttuuriryhmä, joka valitsee vuoden kulttuuri kouvolalaisen sekä järjestää kulttuuri- ja taidesisältöisiä TUNNE-klubeja ja julkaisee TUNNE-lehteä.

 
 

 

 

 

 

 

Etusivulle

 

Elimäen Sanomat