Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 
 

Anne ja Paavo rakentavat asuntomessualueelle Taidekodin

Itse suunniteltu ja omin käsin rakennettu

Anne Hasu ja Paavo Hakkarainen rakentavat Korian Pioneeripuiston asuntomessualueelle omakotitalon, jolle he ovat antaneet nimeksi Taidekoti. Talo nousee Talliojan rannalle, Alfredinkujan varrelle.

Anne Hasu ja Paavo Hakkarainen kävivät katselemassa tontteja uudelle kodilleen myös muualta Kouvolan seudulta. Pioneeripuisto kuitenkin miellytti heitä muun muassa siksi, että alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja hyvä tonttitarjonta.

–Halusin tehdä vielä yhden omakotitalon, ja löysimme hyvän tontin asuntomessualueelta, kolme omakotitaloa rakentanut rakennusalan yrittäjä, Paavo kertoo.

–Meitä viehätti erityisesti se, että koko uusin asuinalue tulee kerralla valmiiksi. On hienoa, että alueella on jatkossa sekä uusia että historiallisia rakennuksia. Lisäksi luonnon läheisyys on meille tärkeä arvo, Anne puolestaan toteaa.

–Plussaa on myös se, että meidän työmatkamme lyhenee. Paavon työt ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, ja minun työni on Elimäellä, Moision kartanoa emännöivä Anne kertoo.

 
Anne Hasu ja Paavo Hakkarainen rakentavat omakotitalon Pioneeripuiston asuntomessualueelle.
 
 

RAIJA ANTTILA

 

Etusivulle

LUE JUTTU KOKONAISUUDESSAAN ELIMÄEN SANOMISTA
 
Elimäen Sanomat