Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 
 

Kirsi ei anna periksi

Kirsi Ukkonen kapuaa huomenna esiintymislavalle Seinäjoella. Hän osallistuu toisen kerran Tangoseniori-kilpailun finaaliin. Viime vuodesta jäi sen verran hampaankoloon, että tänä vuonna on yritettävä uudelleen.

Kirsi Ukkonen oli viime vuonna mukana tangoseniori-kilpailun finaalissa, mutta ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon. Viime vuoden kilpailusta jäi päällimmäisenä mieleen upea tunnelma ja hyvät kisajärjestelyt.

–Se, etten päässyt kilpailussa kolmen parhaan joukkoon, jäi kuitenkin harmittamaan sen verran, että päätin ottaa revanssin, ja osallistua kilpailuun vielä kerran, Kirsi Ukkonen kertoo.

Ukkosella on jo kokemusta Tangoseniori-kisoista, joten tänä vuonna hän aikoo ainoastaan nauttia esiintymisestä ja luonnollisesti tehdä parhaansa. Finaaliin pääsi kuusi mies- ja naislaulajaa. Karsinnoissa, joita järjestettiin kaikkiaan 11, oli mukana 229 laulajaa.

Finalistit esiintyvät orkesterin säestyksellä. Finaalin ensimmäisellä kierroksella laulaja voi laulaa semifinaalissa esittämänsä tangon, mutta voi valita myös uuden tangon. Toiselle kierrokselle valitaan kolme miestä ja kolme naista, joiden tulee esittää jälleen uusi tango. Superfinaaliin valitaan kaksi miestä ja kaksi naista, joiden tulee laulaa taas uusi tango. Ukkonen lauloi semifinaalissa kappaleen Rakastan, rakastan, rakastan, jonka hän aikoo laulaa myös finaalissa.

 

Kirsi Ukkonen laulaa huomenna Seinäjoella Tangoseniori-kilpailun finaalissa.

 
 

RAIJA ANTTILA

 

Etusivulle

LUE JUTTU KOKONAISUUDESSAAN ELIMÄEN SANOMISTA
 
Elimäen Sanomat